Priatelia, pozývame vás na Jarný festival sezónnosti, ktorého špeciality nie len krásne vyzerajú ale ešte lepšie chutia a voňajú, keďže hlavnou surovinou je práve medvedí cesnak a žihľava. Pripravili sme si pre vás špeciality, ktoré sú prepojením pestrých farieb a netradičných chutí, ktoré zaručene potešia a prekvapia nejedného labužníka z vás.
Neváhajte a ochutnajte naše starostlivo a chutne zostavené menu, ktoré sme si pre vás pripravili!
Škótske vajce
Mleté bravčové mäso so strateným vajíčkom podávané so zemiakovým koláčikom z medvedieho cesnaku, so zemiakovým krémom s kôprom a nakladanou cibuľkou (1, 3, 7)
150g/300g 14,90€
Žihľavové rizoto so žabími stehienkami
Žihľavové rizoto so žabími stehienkami grilovanými na cesnaku s bielym vínom, dochutené omáčkou z kreviet a pečených paprík, baby cviklou a citrónovým cream fresh (2, 7)
150g/300g 15,90€